Velkommen til Sørlandsgaloppen 2022

Kjære o-venner,

Velkommen til Sørlandsgaloppen 7. – 10. juli 2022. Vi har akkurat ferdigstilt innbydelsen og er stolte av å kunne tilby dere alle gode løyper og kart, flotte arenaer, sol, sommer, ferie, hyggelige funksjonærer, fokus på 13-16 års-klassene og ikke minst (forhåpentligvis) et koronafritt arrangement.

Påmelding er åpnet på Eventor. Vi har 21 løyper og 53 klasser å velge på, så meld deg på raskest mulig. Vi gjør oppmerksom på at vi har valgt å ha årsklasser for 13-16 åringer så de kan konkurrere med sine jevnaldrende. For denne aldersgruppen vil vi også ha jaktstart samt at vi håper å få til GPS-tracking. Følg med på vår hjemmeside.

Lardal Orienteringslag, Hedrum Orienteringslag og Larvik Orienteringsklubb påtar seg igjen dette hyggelige feriearrangementet i Larvik kommune. Det er med stolthet vi inviterer o-familien til vår kommune som er synonymt med sol, sommer og ferie. I distriktet vil du finne aktiviteter og attraksjoner for liten og stor utenom tiden du benytter i o-løypa.

Vi anbefaler et besøk på https://www.visitvestfold.com/no/larvik/ så du kan gjøre deg kjent i forkant på severdigheter og arrangementer i nærområdet. En tur på Kyststien eller i Bøkeskogen er flotte opplevelser for alle. Samtidig som Sørlandsgaloppen arrangeres i Larvik kommune avholdes Stavernfestivalen. Dette innebærer mange tilreisende til Larvik, og vi oppfordrer dere til raskest mulig gjøre dere kjent med områdets overnattingstilbud for booking.

Arenaer for årets arrangement er lagt til Borgen Skiarena, Svarstad, for torsdag og fredag. Her vil dere møte skikkelig skogsorientering og en idyllisk samlingsplass med maks 3 min å gå fra parkering. Lørdag og søndag arrangeres løpene ca 5 km nordvest for Larvik, ved Rømminga. Dette er naboterrenget til O-festivalen 2019 (kun de aller lengste løypene var innom dette terrenget på langdistansen). Krevende o-teknisk, men god løpbarhet. Også på disse løpene vil det være kort avstand, maks 400 m, fra parkering.

4AllSport vil ha utsalg på arena alle dager, i tillegg vil det være godt utvalg i kiosken. Tradisjonell småtroll og barnepass tilbyr vi alle dager på arena.

Vi ser frem til å møte o-familien på Sørlandsgaloppen 2022, og ca 100 frivillige funksjonærer vil stå på i forkant og under arrangementet nettopp for deg og din familie. For mer info, følg med på vår webside www.soerlandsgaloppen.no og sosiale medier.

Vel møtt!

Mvh

Stig Lomme, leder HK SG-2022