Befaring av begge arenaer

Vi har nå gjennomført en befaring av begge arenaer. Arenaen torsdag/fredag blir på Borgen Skiarena ikke langt fra Svarstad og arenaen for fredag/lørdag blir på Rømminga rett nord for Larvik. Begge arenaene finner du på dette kartet.

På begge lokasjoner blir det gode parkeringsmuligheter og kort vei til arena. Alle bekvemmeligheter vi er vant med blir også å finne, inkludert herlige kaker og kaffe i kiosken.

Synfaringen er også godt i gang. Og som dere kanskje har sett i annonsen i O-boka, så er det Helge Gisholt som gjør den jobben. Han er ekstremt dyktig, har vunnet priser, og tegnet også kartet til NM 2021 i Porsgrunn. Vi er ikke i tvil om at dette er noe dere vil like.

Det gjøres også mye tankearbeid av løypeleggerne nå. Det er ikke så lenge til innbydelsen må være klar – og da kan det være greit å vite klasse- og løypeoppsett. Løypeleggerne har lovet å være “snille” og vet veldig godt at dere ønsker å nyte flere dager med orientering her i Larvik kommune. Det blir derfor løyper av høy kvalitet, men samtidig ikke alt for krevende. Det blir noe endringer i klasseoppsettet, men stort sett vil vi følge tradisjonelt mønster.

Vi kommer snart med flere avsløringer – så følg med. Du kan med fordel trykke på Logg inn/registrer deg øverst på blogg-siden. Da vil du få melding om nye oppdateringer.

Minner igjen om datoen for Sørlandsgaloppen (merk av i kalenderen nå): 7. – 10. juli 2022

Her har du et par bilder fra vår strålende arena som skal benyttes lørdag og søndag: