Sandnes IL – Størst deltagende klubb

Sandnes IL er uten tvil den største klubben på Sørlandsgaloppen 2022 med ca. 70 deltakere. På fredagens løp ble alle deltakere fra Sandnes IL fotografert på arena, og vi har vært så heldige å få låne dette bildet fra Erik Borg.

Foto: Erik Borg

Leder o-gruppa i Sandnes IL, Rune Christiansen forteller:

“Sørlandsgaloppen har i flere år vært en viktig arena for vår satsning på klubb utvikling i Sandnes IL. Vi bruker Sørlandsgaloppen som en viktig familie satsning, hvor vi fokuserer på å få med oss «nye» familier. Vi har også fokus på at vi skal overnatte samlet og har lagt inn felles måltider for alle i klubben. I år har vi leid Halsen IF Sportell, hvor alle medlemmer får mulighet til overnatting og bespisning. Klubbtur under Sørlandsgaloppen gir oss mulighet til å bli bedre kjent med «nye» familier og til å få foreldre ut i løypa. Felles overnatting er viktig for en god sosial opplevelse.”

Som størst deltagende klubb fikk Sandnes IL de to siste familiegavekortene i vår konkurranse. På felles middag etter torsdagens løp, ble vinnere av gavekort trukket, bildet viser en happy Rune flankert av ennå gladere vinnere av gavekortene fra Foldvik Familiepark og Høyt & Lavt klatrepark.

Foto: Erik Borg

Vi ønsker alle deltakere fra Sandnes IL lykke til med siste løp i Sørlandgaloppen, og lykke til som arrangør av hovedløpet 2022. Vi ser frem til fremtidige galopper med deltakelse fra Sandnes IL.