Dag 2 – For en dag!

Vi lovet skikkelig skogsterreng og orienteringsutfordringer, og idag har alle fått testet løpsstyrken og orienteringsferdighetene. Deltakere og ledere vi har snakket med har gitt strålende tilbakemeldinger, eneste klager vi har mottatt har vært varmen i skogen.

Vi hadde en liten “tåre” i øyekroken når premieutdeling ble gjennomført kl 13.45 idag, Mange deltakere og tilskuere samlet seg i halvsirkel rundt premiepallen og alle premievinnere fikk velfortjent applaus. Vit at vi som arrangører blir nesten like stolte som vinnerne 🙂

Når vi straks stenger mål og ca 650 deltakere har mestret kart og terreng etter sine egne evner, starter nedrigging av arena og arrangementsutstyret. Vi forflytter oss til Vestmarka i utkanten av Larvik sentrum for løp lørdag og søndag. Arena Rømminga er ferdig rigget, men det er mye teknisk utstyr som skal flyttes. Dette er godt planlagt av våre dyktige funksjonærer, og når prøveløpere stikker ut i skogen ved 8-tiden er alt klart for å ta deltakere imot.

Morgendagens terreng og løyper skiller seg vesentlig ut fra hva dere har opplevd i Borgen, med flere stier, mer detaljrikt kart og terrengbilde. Etter to løp er det på tide med en mellomdistanse med litt kortere vinnertider.

Som opplyst i PM kan vi ikke tilby noe form for overnatting på arena eller parkeringsarealer for løpene lørdag og søndag. Vi vil ha vakter som overvåker dette. Årsaken er bestemmelser knyttet mot Farrisvannet som drikkevannskilde. Vi har dispensasjon for nattevakter fra arrangør, inntil 5 enheter som kan stå på arena, men utover dette er det dessverre ikke noen muligheter. Vi ber alle respektere dette.

Velkommen til mellomdistanse i Vestmarka lørdag.

Mvh

Stig Lomme, leder HK