Fire fantastiske dager med Sørlandsgalopp

Siste løper har fått avlest sin brikke, siste spurt er gjennomført, premier er utdelt, grillen slukket, deltakere er på vei hjemover eller drar videre på ferie, poster er hentet inn fra terrenget, startsteder er nedrigget, småtroll pakke sammen og arena er tømt. SG-2022 går inn i historiens rekker.

Den umiddelbare oppsummering fra arrangørens side er enkel: Det har vært fire fantastiske dager med Sørlandsgalopp. Tiden vi har benyttet til å planlegge og gjennomføre håper vi du som deltaker setter pris på. Fra vår side er vi fornøyd med deltakelsen, og dere som har deltatt håper vi sitter igjen med gode opplevelser totalt sett.

Norsk Folkehjelp har daglig rapportert om minimalt med skader. Dessverre var det en skade helt på tampen av dagens løp, og vi ønsker å takke løper fra OTO og Andebu som hjalp til i situasjonen.

Har du som deltaker ris eller ros til arrangøren, så send oss gjerne en mail på info@soerlandsgaloppen.no, vi lover å ta med oss dette i vår evaluering.

Det er mange som skal takkes, men vi kommer ikke utenom alle deltakere og tilreisende, og selvsagt alle våre funksjonærer. Tusen takk!

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh

Stig Lomme, leder HK

Premiesjef Nora som lager tråd til barnepremiene