Dag 3 – Nydelig vær og passe temperatur for o-løp

Været er som bestilt, tredje dagen med nydelig vær, passe temperatur for o-løp. Som nevnt i oppsummeringen fra første dag lovet vi sol og sommer, nå kan vi med 99,9% sikkerhet love pent løpsvær for morgendagen også.

Arena ble akkurat slik vi hadde håpet og planlagt, intim, men samtidig funksjonell og oversiktlig. Kombinasjon med parkering tett på arena, ca 900 meter til start, bra løpsvær, gode kart og løyper, har gitt oss mange gode tilbakemeldinger fra løpere. Takk så mye.

Samtidig har vi idag opplevd utfordringer av populariteten på direkte løyper og klasser. Dessverre gikk vi tomme for løpskart i visse løyper, selv om vi har beregnet stor pågang, har vi ikke tatt nok høyde. Dette skal vi selvsagt fikse til i morgen med nytt kart- og løypetrykk i kveld. Vi oppfordrer også til å melde seg på før kl 21 i kveld i ordinære klasser hvis du har mulighet.

I morgen venter en forkortet langdistanse, noe av dagens terreng benyttes, men også terreng syd og øst for arena skal utfordres. Det blir mye kartlesing, løyplegger har laget rettferdige løyper for alle nivåer.

Når det gjelder jaktstart for D/H 13-16 så starter disse på oppgitte tidspunkter angitt i PM. Vi har imidlertid utvidet jaktstarten til å gjelde de som har sammenlagtresultat innen 40 min etter klassens leder. Felles start i klassene skjer 45 min etter leder.

Alle løyper med jaktstart er innom publikumspost ved arena, og vi håper det blir spennende dueller for løpere og tilskuere.

Velkommen til søndagens løp!

Mvh

Stig Lomme, leder HK