Velkommen til Sørlandsgaloppen 2022

Vi ønsker alle løpere og tilskuere velkommen til Sørlandsgaloppen 2022. Etter diverse utfordringer med Covid-pandemien er vi glade for å kunne samle orienterings familien i Larvik.

Våre arenaer har vi valg for at du som deltaker eller tilskuer skal få en god opplevelse. Det er max 400 meter å gå fra parkering, oversiktlig innløp hvor du kan heie på din klubbvenninne, familie eller konkurrent, kort vei til barneparkering og småtroll, utsalg med gode tilbud osv. Siste dag vil det også være publikumpost for passering i klasser med jaktstart.

Terrengene vi benytter under årets galopp er lite benyttet til orienteringsløp tidligere, kart er synfart siste årene og skal holde topp standard. Løypeleggere har benyttet mye tid i terrenget for å legge gode og rettferdige løyper, vi håper du liker utfordringene du får servert.

Våre funksjonærer bærer synlig kort rundt halsen, spør disse om noe er uklart, eller du har noe å skryte om. Totalt har vi ca 120 frivillige funksjonærer i sving, ca 80 pr dag.

I skrivende stund har vi ca 900 deltakere totalt. Har du en bekjent som ennå ikke har meldt seg på, ta med vedkommende, etteranmelding er åpen til kl 21 hver dag, og vi har nok av kart i alle direkte og åpne klasser.

Les deg opp på PM så er du godt forberedt når du ankommer arena.

Lykke til med løpene i Sørlandsgaloppen 2022, og nyt dagene i Larvik.

For hovedkomiteen

Stig Lomme, leder

Arena Borgen