En strålende avslutning

Sørlandsgaloppen 2023 er historie. Vi takker alle deltagere for at dere valgte å bruke disse sommerdagene i O-løypene i Grimstad og Arendal. Vi håper dere er fornøyd med arrangementet og sitter igjen med gode minner fra SG 2023. Velkommen tilbake ved senere anledninger!

Vi takker alle grunneiere som har stilt sine eiendommer til disposisjon. 1000 o-løpere setter nødvendigvis spor i vegetasjonen, men i løpet av noen uker vil nok det meste være visket ut.

Vi takker våre sponsorer Sparebanken Sør, Agder Sparebank, JB Ugland og Skoda. Arendal kommune, Grimstad kommune, Agder Renovasjon, Arendals Fossekompani, Glitre Nett og Otera har velvillig lånt oss utstyr vi hadde behov for, eller vært behjelpelige på andre måter.

Til slutt vil jeg på vegne av Arbeidsutvalget for SG 2023 takke våre flinke  løypeleggere og øvrige godt over 100 arrangementsverter m.m. for at dere har stilt opp i forberedelser og gjennomføring. Samlet har det blitt lagt ned over 4000 dugnadstimer.  Vi håper dere ikke bare tenker tilbake på masse jobbing, men også på mange hyggelige opplevelser som en følge at dere alle var en viktig del av prosjektet SG 2023.

Arbeidsutvalget SG 2023

Sverre Valvik, leder

Morten forteller at folk har vært flinke til å følge anvisning om parkering.

Holder orden på påmeldinger.

Barneteltet med barneparkering og påmelding til Troll-løp.

Siste innspurt.

Det har vært sol og regn om hverandre, men aller mest sol.